Usuń konto i dane
W każdej chwili możesz usunąć konto Where's The Kid i wszystkie powiązane z nim dane.
Usuń w aplikacji (najszybciej)
Otwórz aplikację, przejdź do Ustawień, wybierz Usuń konto i potwierdź. Usunięte zostaną Twój profil, dzieci w rodzinie, plany, kontakty i historia potwierdzeń. Jeśli jesteś ostatnim rodzicem w rodzinie, rodzina również zostanie usunięta.
Poproś o usunięcie e-mailem
Jeśli nie możesz już otworzyć aplikacji, napisz do nas z adresu, którego używasz do logowania, w temacie wpisz „Usunięcie konta”, a my usuniemy Twoje konto.
Co zostaje usunięte
Twoje imię i nazwisko, e-mail, numer telefonu, imiona i plany dzieci, kontakty alarmowe i do przedszkola oraz historia potwierdzeń i alertów. Usunięcie następuje niezwłocznie; potem nie przechowujemy niczego, chyba że wymaga tego prawo.
